• Pieter Bouckhout

Novastar komt opwarmen in Gavere


Het is alweer vier jaar geleden –Novastar’s traditionele tussenpauze- dat Joost Zwegers en de zijnen muziek uitbrachten, maar vorige week kwam plots ‘Home is not Home’ uit. Een single die begint als een Headphone-nummer, overschakeld naar Intergalactic Lovers om dan zwevend over Zweger’s dromerige stem naar een echte Novastarklassieker te exploderen.

Zwegers brak zo’n 22 jaar geleden door na Humo’s Rock Rally te winnen en brak potten enkele jaren later met hitsingle ‘The best is yet to come’. Novastar is ondertussen een vaste waarde in het clubcircuit van de Benelux en mag haar nieuwe plaat twee avonden lang voorstellen in een uitverkochte AB, in de Amsterdamse Melkweg en zelfs op Rock Werchter. Maar eerst komt Zwegers op 1 mei naar Gavere om alvast een sneak peak te geven. Meteen ook de voorlopig laatste ticketkans in België. Alle info vind je op www.popallure.be

#Novastar #Popallure