top of page

Locals in RAW - Westlander neighbours band, Molenfeesten Leffinge


Gisterenavond was de eerste editie van de Molenfeesten in Leffinge. Een project van vzw de Batterie. Deze vzw werkt aan een nieuwe buurtwerking "De Wiek", wat slaat op de wieken van de Groenagemolen, waar ook dit eerste buurtfeest plaatsvond. Na een concert met hapjes en drankjes werd een verhaal uit Leffinge verteld aan de hand van een animatiefilm.

The Westlander neighbours band is een echte lokale band uit Leffinge. Ontstaan uit enkele buren die elke dinsdagavond samen hun liefde voor muziek bundelen in een band. Ze kregen pas een maand geleden te horen dat ze op de eerste editie van de Molenfeesten voor het eerst voor publiek zouden mogen spelen.

The Westlander neighbours band, live at Molenfeesten Leffinge.

Foto's: Pieter Bouckhout

#LocalsinRaw #SupportYourLocals #Leffinge

bottom of page