top of page

Anouk en White Lies komen naar Tienen!


Anouk mag helemaal los gaan op het Suikerrock podium deze zomer. De Nederlandse raast als een poltergeist over podia en stuurt om de paar minuten een wervelwindje de Tiense kasseien op. Maar het kan ook ingetogen, Anouk is puur sentiment met zestien albums op zak en een trits hits die u allemaal kan meezingen. Haar songs vergeet je niet, denk even aan 'R U Kiddin' Me', 'Nobody's wife', 'Girl', 'Lost' etc...

Laat jezelf lekker dwalen door een handvol muziekgenres, want Anouk heeft weinig met één enkele stijl: ze heeft een master in alternative rock, post/grunge, r&b, soul en alles wat daartussen past. Ze speelt ze allemaal met evenveel kracht en verve. Ze begon ooit in een kroegje in haar geboortestad Den Haag, en explodeerde heel snel tot Nederlands grootste rock-icoon. Geen podium in de Benelux dat ze niet kent, al zijn het de laatste jaren enkel nog de heel grote podia , en deze zomer dus dat van Suikerrock op zaterdag 28 juli!

White Lies situeert zich genre gewijs tussen Indie en post punk in, maar vult de dingen met een geheel eigen stijl in, die je in geen enkele andere band herkent. De typische melancholische stem van Harry McVeigh gijzelt je het hele optreden en laat je uren, wat zeggen we dagen later nog niet helemaal los. White Lies is live best een intensieve ervaring, dat mochten we de voorbije jaren al meermaals ondervinden in de AB, Lotto Arena en op Rock Werchter. Deze zomer staan ze op Suikerrock waarbij uw rillingen tot aan de Kerstvakantie nog voelbaar zullen zijn!

Alanis Morissette, Anouk, White Lies en Goo Goo Dolls op zaterdag 28 juli en Stan Van Samang en Gers Pardoel op zondag 29 juli: Suikerrock 2018 ziet er nu al indrukwekkend uit en er is nog ‘much more to come’!

Tickets voor Suikerrock zijn te koop via ticketmaster en de website van Suikerrock.

#Suikerrock #Anouk #WhiteLies

bottom of page