top of page

Concerttip: Rhapsody op 24 februari in Trix, Antwerpen


Rhapsody, een Italiaanse en symfonische powermetal band, dat

zichzelf omschrijft als “symphonic epic Hollywood metal” bestaat sedert 1997. Een epische band met vele klassieke invloeden (Vivaldi, Bach, Beethoven, Paganini). Er wordt met koren en klassieke ensembles gewerkt. Zelfs Christopher Lee (de échte Dracula) verleende zijn medewerking op enkele cd’s, als verteller en zelfs als zanger. Ze hebben een 14-tal cd’s uitgebracht.

Ondertussen is de band gesplit in 2 delen: Luca Turilli’s Rhapsody en Rhapsody on Fire.

De originele bezetting van Rhapsody (Fabio Lione, Luca Turilli, Dominique Leurquin, Patrice Guers en Alex Holzwarth) van de band komt het eerste officiële album ‘Symphony Of Enchanted Lands’ integraal en vele andere klassiekers op zaterdag 24 februari in Trix Antwerpen tijdens de ‘20th Anniversary Farewell Tour’ performen.

Zeker niet te missen, want dit wordt een unieke en laatste kans om ze samen te zien spelen!

Support bands zijn Beast in Black (Helsinki) en Scarlet Aura (Boekarest, een Female Fronted Melodic Metal Band)

Rhapsody, 24 februari in Trix Antwerpen.

Tickets kosten 25 euro en zijn hier te koop.

#Rhapsody #TrixAntwerpen

bottom of page