top of page

Concerttip: HeartAttack in Gistel


De jaren ’60, ’70 en ’80 waren hoogdagen voor de ‘classic rock’. Groepen als Pink Floyd, Deep Purple, Black Sabbath, Uriah Heep, Status Quo, Queen, The Beatles, AC/DC en Led Zeppelin grossierden in tijdloze rock klassiekers die heden ten dage nog altijd in het collectief geheugen gegrift zitten. Enkele jaren terug brachten vier ervaren muzikanten hun muzikale talenten samen en vormden HeartAttack.

Met ‘A Night of Classic Rock’ brengt deze Oostendse formatie een eerbetoon aan hun idolen middels een stomende set met bekende rock klassiekers die tevens regelmatig wordt vernieuwd zonder daarbij een uitdaging uit de weg te gaan. Dit leverde HeartAttack de reputatie van één van de beste live bands in het genre.

Heart Attack, te bewonderen op 20/01/2018 in zaal Zomerloos, Gistel.


bottom of page