• Pieter Bouckhout

Brothers in RAW Jaaroverzicht - Puur P.


Laatste in het rijtje van medewekers die er dit jaar zijn bijgekomen is Peter. Peter geeft steeds zijn ongezouten mening en zorgt voor een totaalverslag, we kijken er alvast naar uit om in 2018 meer verslagen van jou hand te mogen lezen!

De 3 muzikale hoogtepunten van 2017, volgens Puur P.

Bevestiging : Voor het eerst HET ZESDE METAAL live gezien en gehoord,( Ok, ik ben soms wat traag als het aankomt op het checken van de gevestigde waarden...) op DranOEter,...en jawel hoor: helemaal overtuigd van deze langzaam naar de top gegroeide band! Wannes is een zanger met grote kloten, professioneel en charismatisch omringd door net de juiste muzikanten die een meerwaarde bieden aan het West-Vlomse geheel! Nu al heel erg benieuwd naar nieuw werk...

Ontdekking: op TAZ, ( in de Crayon, en in mijn favoriete FORT NAPOLEON, met de perfecte derde keer om 15u. in de namiddag op Leffinge Leuren...IN EEN DISCOTHEEK!...Zangeres Maya Mertens is alvast klaar voor de grote doorbraak, zalige stem, heerlijke teksten, puur vanuit de buik, pardoes een toek op uw bakkes...heel benieuwd naar het vervolg van de ingeslagen richting!

DE grootste ontdekking: eerst via een tip gezien op YOU TUBE : (met dank aan Thomas) ...daarna ( bevrijdend dansend, en) heel laat op Leffinge Leuren,...ten slotte nog eens nageproefd in de Kelk in Brugge:...LA JUNGLE (band.com)...de energie, de intensiteit, het onmogelijk stil blijven staan bij zoveel vuur en ongerepte toewijding! Mijn beste Waalse vrienden van het jaar komen uit Bergen, en heten Jim en Reggie ( waar zijn die handjes?. .aan het drummen!) houden van Orval, en zijn niet te beroerd om naast festivals, ook een klein café naar hen hand te zetten...meer van dat in 2018!

Op naar 2018, met als uitdaging de totale opvolging van het tweejaarlijkse HUMO’s RockRally, on the road met Concertfotografe TREES...tot binnenkort ergens te lande?