Pearl Jam komt naar Rock Werchter en Pinkop!


Groot nieuws deze morgen voor twee grote festivals uit onze lage landen! Pearl Jam is de nieuwe headliner voor zowel Rock Werchter als op Pinkpop!

Een volgende topnaam voor Rock Werchter 2018. Een eerste voor de derde festivaldag, zaterdag 7 juli. Pearl Jam reist volgende zomer door Europa. De tournee brengt hen opnieuw naar Werchter. Het wordt een fijn weerzien. Pearl Jam = de energie van jonge veulens x meer dan 25 jaar ervaring op de planken. Een volbloed rockband die bewijst dat gitaren nog altijd recht van spreken hebben. De Amerikanen gooien zich elke avond alsof het hun laatste kan zijn. Geen noot te veel, furieus, meeslepend. De toetreding tot de Rock and Hall of Fame in april 2017 was dan ook niet meer dan logica. Op de teller van Pearl Jam: 10 studioalbums, honderden geweldige concerten, evenveel officiële bootleg opnames, meer dan 60 miljoen verkochte albums wereldwijd. Pearl Jam heeft een best speciale band met Werchter. Ze deden er zeer lang over om de weg te vinden. Maar het voelde als thuiskomen, die eerste keer in 2007. Het wachten werd beloond. De liefde is groot, wederzijds en voortdurend. Pearl Jam speelt in 2018 haar vijfde 5-sterren-concert op Rock Werchter.

Pearl Jam speelt op 6 juli op Pinkpop in Nederland en op 7 juli op Rock Werchter.

#RockWerchter #Pinkpop