top of page

Bruno Mars naar Pinkpop en Werchter Boutique!


Het was in alle kranten te lezen en overal op facebook te zien, Bruno Mars komt naar de Lage landen. Bruno Mars is de eerste headliner voor Werchter Boutique 2018, dat door zal gaan op 16 juni. Een dagje later zal hij het festival Pinkpop in Nederland afsluiten op 17 juni.

Met de bevestiging van BRUNO MARS is de tweede headliner toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2018. De wereldster sluit het festival op zondag 17 juni af. Aan het begin van deze week werd ook al de komst van FOO FIGHTERS naar Landgraaf bevestigd. Pinkpop 2018 vindt plaats vier weken na Pinksteren op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf.

Peter Gene Hernandez beter bekend als Bruno Mars is componist, producer, regisseur en muzikant. Hij won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums, wat hem een van de best verkopende artiesten aller tijden maakt. Met hits als ‘24K Magic’, ‘Just The Way You Are’ en ‘When I Was Your Man’ voerde hij de hitlijsten aan. Zijn wereldhit ‘Uptown Funk’ schreef geschiedenis als langste Billboard ‘Hot 100’ Single van de jaren 2010 en was slechts de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst 14 weken op nummer 1 stond. Entertainer Bruno Mars is een absolute meester als het gaat om het maken van de meest catchy en funky songs.

Bruno Mars stond vorig jaar op het podium van de Super Bowl Half Time Show om daar op te treden naast Beyoncé en Coldplay. Zijn eigen historische optreden uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit met een recordaantal van 115,3 miljoen kijkers, terwijl hij daar ook nog eens de jongste headliner ooit was. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100’-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley. Als zanger, componist en producer bracht Bruno Mars het tot een ongelooflijk aantal van 35 ‘Hot 100’-hits tot nu toe.

De kaartverkoop van Pinkpop start op zaterdag 24 februari 2018 via www.ticketmaster.nl en de bekende Ticketmaster verkoopadressen.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique start op vrijdag 3 november om 9 uur. Een ticket kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be et ticketmaster.be.

#Pinkpop #WerchterBoutique

bottom of page