Clouseau lapt er nog een reeksje concerten bij!


Dit najaar trekt Clouseau de baan op met een reeks intieme, verrassende theaterconcerten. Dertig jaar na de release van 'Brandweer’, hun eerste single, doen ze dit om alle fans te bedanken. En om de fantastische songs die in die 30 jaar geschreven werden op een andere manier in de schijnwerpers te plaatsen. De concerten gaan door in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 in België én Nederland, en zijn nu al volledig uitverkocht, tot teleurstelling van vele fans. Daarom kondigt de groep met trots extra concerten aan in verschillende grote steden. EXTRA CONCERTEN NU IN VERKOOP VIA CLOUSEAU30.BE 22/02/2018 ETHIAS THEATER, Hasselt 23/02/2018 CAPITOLE, Gent 26/02/2018 CARRE, Amsterdam 02/03/2018 KURSAAL, Oostende 04/03/2018 ANCIENNE BELGIQUE, Brussel 18/03/2018 KONINGIN ELISABETHZAAL, Antwerpen

We staan al 30 jaar met veel plezier en vol overgave op podia in heel Vlaanderen en Nederland. Het heeft ons verrast en het geeft ons een super gevoel dat alle concerten van onze theatertour 'CLOUSEAU30' zo snel uitverkochten! 30 jaar na onze eerste single is dat allerminst vanzelfsprekend. Die snelle ticketverkoop zorgde er helaas ook voor dat een aantal mensen niet aan een kaartje zijn geraakt. Daarom hebben we in onze agenda ruimte gemaakt om in elke regio van Vlaanderen nog een extra concert te organiseren. Zo krijgt iedereen toch nog de kans om ons tijdens deze bijzondere tournee aan het werk te zien. Snel zijn is hoedanook de boodschap want nog meer concerten plannen laat de agenda niet toe. Tot snel in een van de zalen voor een avond muzikaal vertier en nostalgie! Koen & Kris

Alle info in verband met de nieuwe en reeds aangekondigde concerten vind je op www.clouseau30.be. TOUR 2017 - 2018 UITVERKOCHT HEIST O/D BERG - DE PANNE - GENK - BRUGGE - BERINGEN - ZAVENTEM - ALSEMBERG - KORTRIJK - HEERLEN - UTRECHT - AALST - IEPER - GENT - KOKSIJDE - LEUVEN - BORNEM - TONGEREN - HASSELT - ROESELARE - ASSE - SINT NIKLAAS - OOSTENDE - MAASMECHELEN - LIER - HAMONT ACHEL - ANTWERPEN - BREDA - EINDHOVEN

#Clouseau