• Pieter Bouckhout

Een verse lading namen voor Crammerock!


Steve Aoki, White Lies, Goose, Tourist LeMC, Crystal Fighters, Absynthe Minded en Tamino. Met de bekendmaking van deze 7 kleppers trekken we de ticketverkoop van Crammerock 2017 op gang. Wil je de 27ste editie niet missen, klik dan als de bliksem door naar de ticketpagina, want de vorige 6 edities van Crammerock waren telkens uitverkocht!.

Steve Aoki speelt deze zomer twee keer ten dans in België, festivalland: op Tomorrowland én op Crammerock. De Japanse Amerikaan staat garant voor een maf visueel spektakel en feest waarbij je de sterren van de hemel danst.

De Britse band White Lies, de Antwerpse hiphopheld Tourist LeMC en de Spaans/Engelse elektropoppers vanCrystal Fighters blonken afgelopen weekend allemaal uit op Rock Werchter en ze spelen nog één keer exclusief in ons land deze zomer. Jawel, op Crammerock.

Ook op Werchter stond Tamino. Deze Belgische Buckley slaagde erin zelfs het tentzeil van The Barn kippenvel krijgen. De Morgen gaf hem uitzonderlijk 5 sterren voor zijn bloedstollende concert. Op Crammerock krijg je de kans om dit uitzonderlijke talent nog een keer aan het werk te zien.

Om de smeltkroes van toptalent compleet te maken, komen de elektrieken Kortrijkzanen van Goose en de herboren kerels van Absynthe Minded ook naar Crammerock, bovenop de 11 top-acts die we eerder al bekendmaakten: Bloc Party, Paul Weller, Flogging Molly, Hoodie Allen, Disciples, Roméo Elvis x Le Motel, Kraantje Pappie, The Sore Losers, Warhaus, J. Bernardt en Zak Abel.

#Crammerock