Bloc Party komt naar Crammerock!


Met de Londense post-punkband Bloc Party voegt Crammerock een elfde act toe aan de affiche met Flogging Molly, Paul Weller, Warhaus, The Sore Losers, Disciples, Hoodie Allen, J. Bernardt, Kraantje Pappie, Roméo Elvis x Le Motel en Zak Abel.

Bloc Party brak meteen door met debuutalbum ‘Silent Alarm’ (2005) en scoorde doorheen de jaren hits met songs als ‘Banquet’, ‘Helicopter’, ‘The Prayer’, ‘Flux’ en ‘Mercury’. Kele Okereke & co staan garant voor hyperactieve ritmes en ijzersterke melodieën met een snedig popgevoel.

Na de release van het vijfde album ‘HYMNS’ volgde in september 2016 een eerste teken van leven van de gewijzigde line-up van Bloc Party: de single ‘Stunt Queen’, geschreven en opgenomen door de oudgedienden Kele Okereke en Russel Lissack én de nieuwe groepsleden Justin Harris en Louise Bartle.

De 27ste editie van Crammerock vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in Stekene. De ticketverkoop start volgende week maandag. Meer namen volgen later.

#Crammerock