top of page

Fotoverslag Grensrock Menen


Fotoverslag van Grensrock Menen, met o.a. It It Anita, King Hiss en Admiral Freebee.

Derde keer dit jaar dat we mochten It It Anita fotograferen en reviewen. Hun top live-performance was dus geen verrassing meer voor ons. Desondanks slagen ze er keer op keer in de hoge verwachtingen waar te maken en een goede show neer te zetten. Naar goede gewoonte werd de show beëindigd in het publiek, dat deze show duidelijk kon smaken. Als je deze gasten nog niet live gezien hebt, kunnen we deze alleen maar aanraden, van 't beste wat je dit jaar zal zien!

Nog zo'n band waar we hoge verwachtingen van hadden als het op Live-performance aankomt. Opnieuw werden onze verwachtingen meer dan beantwoord. King Hiss maakte er een waar feestje van. Crowdsurfing, vuurwerk, niets was hen teveel. Grensrock heeft duidelijk een goede keuze gemaakt met deze gasten opnieuw uit te nodigen voor hun verjaardagseditie.

Admiral Freebee mocht het feestje van een geslaagde eerste dag op het hoofdpodium van Grensrock afsluiten. Een waar icoon in de Belgische muziekscene en een machine aan hits en sounds.

Foto's en verslag: Pieter Bouckhout

 

#Grensrock #ItItAnita #KingHiss #AdmiralFreebee

bottom of page