• Pieter Bouckhout

Rawreport Week 25 - Pukkelpop en Lokerse Feesten


18 nieuwe namen voor Pukkelpop!

The heat is on! We hebben 18 nieuwe namen voor je. Overigens loopt de ticketverkoop als een trein, wacht dus niet te lang meer als je er graag bij bent midden augustus. Zaterdagtickets zijn intussen allemaal de deur uit!

Duitse houseklepper Claptone komt donderdag de Boiler Room aanvuren en op zaterdag spelen The Subs exclusief een classics dj-set in het kader van Paul Kalkbrenner's Back To The Future project. Ook Belgische dancetoppers-in-wording Mickey, Henri PFR enLimits vind je deze zomer terug in de grootste danstenten van het festival.

Wie echt iets fris wil ontdekken raden we nu al het knotsgekke gezelschap Tank and The Bangas uit New Orleans aan, een grote brok positiviteit opgetrokken uit soul, funk en R&B. De Amsterdamse dj en producer Full Crate tapt uit datzelfde vaatje en vervoegt de line-up van de Booth op zaterdag, die trouwens volledig werd samengesteld door niemand minder dan Faisal. Nog meer Belgische urban touch vind je bij blackwave. en TheColorGrey.

Electrotrashers Kenji Minogue blazen mee de woensdag op gang en de vervreemdende pop van Felix Pallas hoor je op vrijdag in de Club.

Voor wie een donderdag- of combiticket heeft is er ook de grote openingsparty op woensdag waarvoor Boef, Delv!s en Kraantje Pappie al werden aangekondigd, maar nu is ook de volledige Belgische line-up voor de Boiler Room bekend met Laston & Geo,Skyve & Eva De Roo, Ilse Liebens en The Boiler Boys. En ook de Booth zal daveren met Hush Hefner b2b Michael Midnight, Bafanaen Goldfox b2b Joyhauser.

Tot slot nog een kleine programmawijziging: hippe hopper Russ ruilt de Marquee van donderdag voor die van vrijdag.

 

Twee stuks erbij voor de metaldag van Lokerse feesten!

Luid de metal-klokken: Max & Iggor Cavalera Return To Roots komen op zondag 6 augustus de Grote Kaai platspelen met een loeiharde ode aan hun Sepultura klassieker Roots! Ook nieuw die dag zijn Fleddy Melculy en Goe Vur In Den Otto. Zij vervoegen de reeds gewèldige affiche met Marilyn Manson, Alice Cooper, Megadeth,Apocalyptica (plays Metallica by four cellos) en The Amity Affliction. Hiermee is de line-up voor de metal-dag compleet. Tickets voor alle dagen zijn te koop.

De laatste naam (voor donderdag 10 augustus) wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

Rawreport neemt een pauze voor de zomer!

Elke week brengen we jullie met plezier het laatste festivalnieuws. Met de zomermaanden op het programma zal deze rubriek even een pauze nemen. Maar geen nood, je hoeft niets te missen van de zomerfestivals bij ons, alle laatste berichten zul je sowieso verkrijgen alsook verschillende fotoverslagen en reviews van de zomerfestivals.

Na de zomer zien we jullie graag terug voor je wekelijkse portie concert en festivalnieuws!

Tot dan!

Groetjes,

Het Brothers in RAW team.

 

Hiermee ligt de Pukkelpopaffiche bijna in een definitieve plooi. De allerlaatste namen én het uurschema volgen snel!

#Pukkelpop #LokerseFeesten #Rawreport