Depeche Mode komt in november nog eens naar ons land!


Na een tot in de nok uitverkocht en overweldigend concert eerder in mei, keren de elektropoppioniers Depeche Mode terug naar het Antwerps Sportpaleis op zondag 26 november met het tweede luik van hun Global Spirit wereldtournee. De band van zanger Dave Gahan, multi-instrumentalist Martin Gore en toetsenist Andy Fletcher, verkocht wereldwijd al meer 100 miljoen platen. Afgelopen maart bracht Depeche Mode hun 14e studio album uit. Het alom geprezen ‘Spirit’ – opvolger van het succesalbum ‘Delta Machine’ uit 2013 – was goed voor een top 5-notering in 26 landen en een nummer 1-positie in 12 landen. In Antwerpen ontving de band uit handen van hun platenlabel Sony Music een gouden plaat voor ‘Spirit’, voor pers en fans het beste album van Depeche Mode in jaren.

Kaartjes zijn te koop vanaf 30 juni 2017 om 10u.

#Depechemode