top of page

Rawreport Week 26: Absynthe Minded naar Leffinge en Crammerock en herbeleef Pinkpop 2017!


Absynthe Minded verklapt komst naar Crammerock!

De organsatie van Crammerock had misschien zelf nog even willen wachten met de onthulling, maar dat was buiten de mannen van Absynthe Minded gerekend. Deze week plaatsten ze op hun facebookpagina hun tourschema voor deze zomer online.

Welke naam stond daar mooi te blinken op 2 september? Crammerock, inderdaad!

Daarnaast zijn ze ook te zien op Boomtown in Gent en op Zeverrock in Zevergem, begin augustus. Crammreock in Stekene gaat door van 1 tot 3 september en mocht eerder al namen als Paul Weller en Flogging Molly aankondigen.

 

Absynthe Minded en meer naar Leffingeleuren!

We blijven even bij Absynthe Minded plakken. Niet ongewild vermeld op hun facebookpagina, maar wel mooi door het festival zelf aangekodnigd, ze komen naar Leffingeleuren! In het totaal werden er 6 nieuwe namen aangekondigd, samen met de dagindeling. De Early Bird ticket-actie is afgelopen, vanaf nu start de echte voorverkoop, met dag- en weekendtickets. Ook campingtickets zijn nu te koop.

ABSYNTHE MINDED bereidde zijn comeback zorgvuldig voor met de welgemikte single ‚The Execution’, een oorworm van formaat zoals Bert Ostyn er al meer heeft geschreven én gedoodverfde soundtrack bij de hete zomer die zich aankondigt.

CHRISTOPHER PAUL STELLING (us) is een Amerkaanse rootsartiest bij uitstek die zijn vierde plaat komt voorstellen, voor het eerst met band.

Een unieke Afrikaanse band, voor het eerst in Europa: TOGO ALL STARS (tg), uit Lomé, Togo, een stad omringd door Cotounou, Lagos en Accra, het muzikale mekka van West-Afrika!

2 x zinderende rock ’n roll uit het land van Uncle Sam: SLEEPING BEAUTIES (us) en Ty Segall side-kick CFM (us/Charles Frances Moothart).

En tenslotte Orange Black en The Go Find frontman met een nieuwe band en debuutplaat aan het eind van de zomer, perfecte timing dus om DIETER VON DEURNE & THE POLITICS over te vliegen van Antwerpen-Oost naar Oostende-Zuid.

 

Herbeleef Pinkpop 2017 met de aftermovie!

Zelf konden we er spijtig genoeg niet bij zijn dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat we er niet kunnen op terugblikken. Geniet mee van de headliners van dit jaar en kijk samen met ons al uit naar volgend jaar, dan gaat Pinkpop door van 15 tot en met 17 juni 2018!

 

#AbsyntheMinded #Crammerock #Leffingeleuren #Pinkpop #Rawreport

bottom of page