top of page

Concerttip: Alice Cooper komt naar Deinze!


Legendarische shockrockers horen thuis in legendarische rockhuizen. Alice Cooper zet zijn ‘Spend The Night With Alice Cooper’-tournee verder in 2017 en houdt op dinsdag 5 december halt in de Brielpoort in Deinze! De Brazilianen van Republica trappen de avond af.

Alice Cooper brak door in de jaren ’70 met singles “School’s Out” en “No More Mr. Nice Guy” die in thuisland Amerika en ver daarbuiten stevige commerciële successen werden. Eind jaren ’80 scoorde hij de monsterhit “Poison”. Zijn muziek en ongewone shows - elektrische stoelen, guillotines, vals bloed en boa constrictors op het podium - die Cooper toen neerzette, waren baanbrekend. Nooit eerder werd hard rock, horror en vaudeville zo rauw gebracht. Na al die decennia op het voortoneel van de internationale rockscène, blijft de pionier van de shock rock onvergetelijke en opwindende live shows opvoeren die fans van alle leeftijden in de ban houden. Alice Cooper neemt, net zoals in het Koninklijk Circus vorig jaar, zijn voltallige band mee én een theatrale en psychodramatische rockshow met guillotines, vuurwerk, scary dolls, freaks en danseressen.

De Braziliaanse band Republica opent de show in de Brielpoort. De groep uit São Paulo werkt hard aan een internationale doorbraak. Met hun vierde studioalbum, opgenomen met producer Matt Wallace (Faith No More, Maroon 5, Deftones, REM, 3 Doors Down, Train) in de gerenommeerde Sound City Studios, tegen dan op zak, belooft het een stevige rockavond te worden.

Kaarten voor deze waanzinnige show zijn te koop vanaf 19 juni 2017, 10u.

 

#AliceCooper #BrielpoortDeinze #Concerttips

bottom of page