top of page

Locals in Raw: Stix & Stuff at Baranquilla Middelkerke


Stix&Stuff ontstond rond Steve Maas die niet alleen met de 6-string, maar vooral met zijn stem en zijn dwepend gitaarspel verantwoordelijk is voor het doorleefde karakter van Stix&Stuff. Zijn roots liggen daar waar de gitaar in de 12-bars de 7-s naar meer laat smeken. Vergezeld van Arne Demets krijgen we de garantie van vuurwerk bovenop. De opwekkende grooves, de metronoom van de band, de drummer met zijn humoristisch karakter, Bernd Coene, onafscheidelijk van het andere deel van de ritmesectie, Jo Eeckhout, onze bescheiden en doorleefde bassist, voorzien de ‘beat’ voor de rest van de band. Namen als Albert King, Freddie King, Bill Withers, Eric Clapton, Robben Ford, SRV, enz... houden het bluesgehalte op een hoog peil, maar ook John Mayer, James Brown, The Fab 4, Joe Cocker, The Doobie Brothers, Stevie Wonder en nog veel meer hebben een hartig plaatsje in de playlist gekregen.

#StixStuff #Middelkerke #SupportYourLocals #LocalsinRaw #Baranquilla

bottom of page