Rawreport Week 21: Zeverrock, Pukkelpop en Tomorrowland!


Zeverrock laat iedereen meegissen naar zijn affiche!

Vanaf deze week kan je op de facebookpagina Zeverrock festival wekelijks een gokje wagen daar de affiche van Zeverrock 2017.

Als je erin slaagt van de artiest, band of DJ te raden die verborgen zit in de wekelijkse tip, kan je een dagticket winnen voor het festival.

Lees hieronder het volledige facebookbericht voor alle details. Vergeet vooral niet dat je maar één keer per foto mag deelnemen en je je antwoord moet doorsturen via een personal message op facebook. Ook vind je op onze site de tip van deze week. Wij hebben al een zwaar vermoeden wie de band is die wordt voorgesteld, jullie ook?

Zeverrock vier dit jaar een verjaardagseditie, want ze bestaan 25 jaar.

De editie van dit jaar gaat door op 4 en 5 augustus 2017 in Zevergem, De Pinte.

 

Podiumindeling en 8 nieuwe namen voor Pukkelpop!

Vorig jaar experimenteerde Pukkelpop succesvol met Booth en Lift, twee nieuwe podia die volop inzetten op veelbelovend jong talent. Beide podia werden bijzonder goed ontvangen en dit jaar verder verfijnd.

In de Booth kun je opnieuw terecht voor de meest beloftevolle dj’s uit binnen- en buitenland. De Lift krijgt een fikse upgrade en heeft elke festivaldag een ander muziekgenre in petto. Urban op donderdag, pop-rock op vrijdag en steviger werk op zaterdag.

In navolging hiervan vind je de Wablief?! en The Shelter deze editie niet meer terug op de Pukkelpopweide. Belgische artiesten, die vroeger steevast in de Wablief werden geprogrammeerd, krijgen nu de kans om in de Lift, Club, Marquee of andere Pukkelpoppodia te spelen. Ook artiesten die enkel in aanmerking kwamen voor The Shelter worden geïntegreerd in algemene muziekprogrammatie. Op zaterdag kiest de Marquee zelfs uitgesproken voor stevige gitaren en strakke riffs!

Op deze manier krijgen alle artiesten meer tijd en meer ruimte om in de allerbeste omstandigheden een show te spelen. We proberen nog scherper te programmeren. Elke artiest op de juiste plaats en binnen de juiste schaalgrootte!

Nieuw op de affiche zijn Anna Of The North, Bjeor, DC Salas, DMT Lemons, Forest Swords, RAY BLK, Supreems en Témé Tan. De laatste nieuwe namen en het uurschema volgen in de loop van komende weken.

Ondertussen zijn twee derde van de combitickets al de deur uit, dus als je nog een combiticket wil scoren, kan je er maar beter snel bij zijn!

De podiumindeling is te vinden via volgende link.

 

Tommorrowland maakt zijn volledige line-up bekend!

Voor de liefhebbers van het betere dans en DJ-werk is het aftellen begonnen. Deze week maakte Tomorrowland zin volledige line-up bekend.

Tomorrowland komt dit jaar onder de naam 'Amicorum Spectaculum' naar De Schorre in Boom. Met andere woorden: meer dan 1.000 artiesten en dat zes dagen lang, goed voor liefst 104.000 minuten muziek. Deze week heeft de festivalorganisatie haar volledig programma bekendgemaakt. Headliners voor dit jaar zijn:: Carl Cox, Eric Prydz, Steve Aoki, Tiësto, Martin Solveig, The Magician, Regi, Yves V, Amelie Lens, Axwell /\ Ingrosso, Afrojack, DJ Snake, Nicky Romero, Lost Frequencies, Netsky,...

Het volledige overzicht van de line-up vind je hier.

 

#Zeverrock #Pukkelpop #Tomorrowland #Rawreport