top of page

K's Choice mag Middelkerke opwarmen voor Bryan Adams!


Een tijdje geleden werd al aangkondigd dat Middelkerke op 11 augustus the place to be is voor alle fans van Bryan Adams.

Hij geeft er een exclusief concert in het kader van zijn Get Up Tour. In deze tour komen zijn grootste klassiekers alsook enkele rockers en ballades uit zijn dertiende solo-plaat ('Get Up’) aan bod.

Voor 'Get Up’ werkte Adams samen met levende legende Jeff Lynne (drijvende kracht achter ELO, Traveling Wilburys en producer van tal van klassiekers). Samen leverden ze een plaat af die qua intensiteit niet moet onderdoen voor 'Reckless’, zijn meest succesvolle plaat. Al op zijn eerste passage in België (10 april 1985 in het 'voorprogramma’ van Tina Turner) veroverde de Canadese rocker de harten van Vlaanderen. Het begin van een intense relatie, die sindsdien op tal van legendarische concertavonden bevestigd werd. Met hits als "Summer Of 69", "Run To You", "Heaven", "(Everything I Do) I Do It For You", "Please Forgive Me", "Cuts Like A Knife" en "It’s only love” zal hij zijn fans in Middelkerke gegarandeerd in extase brengen.

Tot zover wat we al wisten, (zie ook het Rawreport van vorige week) maar deze week werd ook het voorprogramma van die avond bekend gemaakt.

K's Choice bestaat dit jaar 25 jaar en dat mogen ze vieren in Middelkerke! Hou je dus maar al klaar om klassiekers als "Not an addict" en "Paradise in me" mee te zingen en zo je stembanden te smeren voor de klassiekers van Bryan Adams als "Run to You", "Summer of 69", "Heaven" en zo veel meer.

Tickets en info vind je hier.

#Middelkerke #BryanAdams #KsChoice #GreenhouseTalent #Concertatthebeach

bottom of page