top of page

Rawreport Week 20: Nieuwe namen voor Lokerse Feesten, Pukkelpop en Nostalgie Beach


Pennnywise naar Lokerse feesten!

Dat 9 augustus een hoogdag wordt voor de punkrockliefhebbers in ons land was al duidelijk met de komst van The Offspring naar de Lokerse Feesten. Deze week echter kondigde ook Pennywise zijn komst aan.

Op het programma van deze punkrockdag op de Lokerse feesten staan nu Less Than Jake, Sublime With Rome, Slaves, The Offspring en dus ook Pennywise als headliner. Daarnaast heb je op het tweede podium ook Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle.

De Lokerse feesten gaan door van 4 tot en met 13 augustus, met op de affiche onder andere namen als Arsenal, Zara Larsson, maar ook Alice Cooper, Megadeth en vele anderen.

 

Pukkelpop lost een nieuwe lading namen!

Wat hebben indie-helden The Afghan Whigs, hype hopper Russ en elektronisch wonderkind Mura Masa gemeen? Ze hebben alledrie een nieuw album in de maak en wat meer is: ze staan deze zomer te blinken op Pukkelpop!

The Afghan Whigs - voor de vierde keer in Kiewit! - brengen 'In Spades' uit op 5 mei. Op dezelfde dag verschijnt 'There's really a wolf' van Russ en Mura Masa’s debuut wordt op 14 juli verwacht.

Een opvallende en veelbesproken naam op de affiche is zonder twijfel A Blaze Of Feather. De band mag namelijk Ben Howard tot zijn leden rekenen en leunt muzikaal ook aan bij het dromerige solowerk van de Britse singer-songwriter.

En dit allemaal in het goede gezelschap van Boef, Clark, Delta Heavy feat. MC ID, Eden, Hannah Faith, Jauz, Lemaitre, Rachel Green en Raye.

Tel daarbij nog een fijn rijtje Belgische live-toppers als The Van Jets, Steak Number Eight, Vuurwerk, Emma Bale, Delv!s en Nordmann, en dj's als Doctrine, Faisal, James Marvel & MC Mota, Jensen & Red D, Kiani & His Legion, Kong & Gratts, Konna, Michael Midnight, Nadiem Shah en TLP.

Minder goed nieuws komt uit het kamp van Chance The Rapper, die zijn volledige Europese tour - waaronder dus ook Pukkelpop - cancelt:

“It is with regret that Chance The Rapper has to cancel his upcoming performance at Pukkelpop and his European festival tour in August. This is due to scheduling conflicts beyond his control. Chance sends his apologies to his fans and looks forward to returning to Europe soon.”

 

Anastacia komt naar Nostalgie Beach 2017!

Het nieuws werd vorige week al gelost, maar heeft pas deze week ons Rawreport bereikt. Niemand minder dan Anastacia is de nieuwe naam voor Nostalgie Beach 2017.

Haar eerste stapjes in de showbizz zet ze als achtergronddanseres, maar het duurt niet lang voor ze zelf op de voorgrond treedt. De blonde vamp met de zwarte soulstem die iedereen overdondert: Anastacia!

Vanaf haar debuutsingle ‘I’m Outta Love’ in 1999 gaat het hard voor de New Yorkse. Ook het album ‘Not That Kind’ wordt met open armen ontvangen. De wereldhits volgen elkaar daarna in sneltempo op: ‘Paid My Dues’, ‘One Day In Your Life’, ‘Left Outside Alone’ … In 2006 scoort ze bovendien nog eens dankzij een bijzonder duet met Eros Ramazotti.

Stijlicoon Anastacia heeft een speciale band met België. Tijdens een concertreeks in het Sportpaleis wordt ze dikke vriendinnen met Natalia en ze gaat graag al eens winkelen in Antwerpen. Benieuwd dus wat ze van onze kust vindt! We horen ze met plezier op het Nostalgie Beach Festival.

Een mooie affiche dus dit jaar voor Nostalgie Beach met o.a. Anastacia, UB40, Bananarama, The Kids, Nick Kershaw, The Romantics en Bob Geldhof & The Boomtonw Rats.

Nostalgie Beach gaat door op zaterdag 12 augustus 2017.

Voor degene die het nog niet wisten, een dagje eerder kan je op dezelfde locatie naar een concert van Bryan Adams!

Ideaal ideetje voor een weekendje aan zee? Wij hebben het alleszins al in onze agenda aangeduid!

#LokerseFeesten #NostalgieBeach #Pukkelpop #BryanAdams #Middelkerke #Rawreport

bottom of page