top of page

Rawreport week 19: Vestrock, Lokerse Feesten en Paulusfeesten!


Vestrock maakt zijn affiche compleet!

Begin deze week maakte de organisatie van Vestrock zijn affiche compleet: Maxi Jazz (Faithless) Personal DJ Set, King Kong Company, Bill Ryder-Jones, Low Land Home, Jack Ladder, Hunterzstreet en Wipneus & Pim.

Maxi Jazz is frontman van Faithless, bekend van wereldhits als Insomnia en God Is A DJ. Op VESTROCK zal hij tijdens VESTROCK UNIVERSITY vertellen over zijn muzikale inspiratiebronnen en zal hij bovendien een dj-set doen waar hij deze ten gehore zal brengen. Dylan Haegens is één van de bekendste YouTubers van Nederland, met meer dan een miljoen abonnees op zijn kanaal. Tijdens VESTROCK JUNIOR zal hij aanwezig zijn met zijn gehele team.

Met deze laatste toevoegingen is het VESTROCK 2017 programma, op de winnaars van de VESTROCK Rock Rally na, geheel compleet. We hebben nu ruim 60 acts, waaronder Biffy Clyro, Racoon, Broederliefde, Jett Rebel, Rival Sons, The Common Linnets, Boef, Kraantje Pappie en Twin Atlantic. Op VESTROCK JUNIOR staan onder andere Kinderen voor Kinderen, TP4Y en StukTV. Je kunt op www.vestrock.nl de volledige line up vinden, zowel van VESTROCK als VESTROCK JUNIOR.

 

Arsenal komt met exclusief optreden naar de Lokerse Feesten!

De enige show die ze deze zomer zullen spelen. Arsenal komt dit jaar met een exclusief optreden naar de Lokerse Feesten, dit op 12 augustus 2017. Samen met J.Bernard

Het is enige tijd stil geweest rond de band, maar deze zomer kan je ze dus opnieuw aan het werk zien. Klaar om mee te swingen op hits als Melvin en Estupendo? Lokeren is waar je moet zijn!

De Lokerse Feesten gaan door van 4 tot en met 13 augustus.

 

Twee nieuwe namen voor Paulusfeesten Oostende!

Er werden twee nieuwe namen gelost voor de Paulusfeesten in Oostende: Kleine Sanders en Willy Willy & The Voodoo Band!

Oostends talent Kleine Sanders opent de 45ste Paulusfeesten! Het hart op de tong met grofgebekte rap waarvan we al eens durven blozen... zoals echte Oostendenaars het betamen! Preuteleute heeft alvast opvolging gevonden!

Willy Willy & The Voodoo Band! Rock 'n roll uit het hart op de laatste avond van de 45ste paulusfeesten! Willy Lambregt is niet weg te denken uit het Belgische rock circuit: Vaya Con Dios, The Scabs, Arbeid Adelt, ... overal zette hij zijn stempel op! Bergen ervaring door een carrière van meer dan 40 jaar maar nog lang niet uitgespeeld. Zo maakt hij er op 16 augustus samen met zijn Voodoo Band een fantastisch feest van!

Paulusfeesten gaan door in Oostende van 10 tot 16 augustus met o.a. Arno, Scala, Dimaro, The Lighthouse en vele anderen.

www.paulusfeesten.be

#Rawreport #Vestrock #Paulusfeesten #LokerseFeesten

bottom of page