Concerttip: Nocrows komen naar Eeklo!


Nocrows is een dynamische Ierse folkgroep die gekend is voor zijn akoestische Ierse folk, met gipsy en mediterrane invloeden.

In Sligo begonnen ze met 4 muzikanten enkele concerten te spelen en met groot succes. Deze smeltkroes van getalenteerde muzikanten viert dit jaar zijn twaalfde verjaardag met een nieuwe vijfde cd: Why Us. Met deze cd toeren ze in Europa: Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en nu in België in Muziekclub N9 in Eeklo op 20 mei 2017.

De groep bestaat momenteel uit bassist/componist/recording artist, Eddie Lee, Mallorcaanse gitarist, Felip Carbonell, Zwitserse celliste/mandolinespeelster/vocals, Steve Wickman, violist, Anna Houston, Russische gipsyviolist /bassist/pianist, Oleg Ponomarev en multitalent Ray Coen, violist/gitarist en singer/songwriter.

Highlight in de nieuwe cd "Why Us” is "Written in the Sand". Met akoestische gitaar, mandoline en lichte percussie kan die song doorgaan als een “Ry Cooder song” van de Buena Vista Social Club.

Fan van Ierse folk? Afspraak op 20 mei in Eeklo!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan even dit filmpje!

Tickets en info: http://www.n9.be/nl/concerten/concert/nocrows

https://nocrows.net/

#NoCrows #N9Eeklo