• Pieter Bouckhout

Rawreport Week 12 - Alcatraz, Groezrock, Lokerse Feesten en Cactusfestival


Alcatraz maakt van Kort-rijk Korn-rijk!

Kortrijk wordt deze zomer één avond Korn-rijk. Ze nemen het serieus voor deze verjaardagseditie bij Alcatraz, met hun nieuwe headliner : KORN!

Kwestie van even alle twijfelaars over de streep te trekken om alsnog tickets te kopen voor dit Kortrijks Festival. Nog niet overtuigd? Ga dan nog even samen met ons door de headliners op de affiche hieronder. Wedden dat je tickets bestelt na het lezen van dit artikel?

 

Lokerse Feesten komt met 19 nieuwe namen!

Op donderdag 10 augustus verwelkomen ze in Lokeren de Amerikaanse hiphop superster Lil Wayne én Uptown Funker Mark Ronson én onze belgische hiphop queen Coely. Zondag 13 augustus wordt net als vorig jaar een dance & pop hoogdag met Lost Frequencies, de triomfantelijke comeback van Craig David presents TS5 én voor het eerst in België het Zweedse pop fenomeen Zara Larsson. Dinsdag 8 augustus brengt een zeer mooi singersongwriter klavertjevier met Ben Harper (solo), Tom Odell en doorbraak Belgen Het Zesde Metaal en Tamino. Black Box Revelation vervoegen Pixies op vrijdag 4 agustus voor één van hun exclusieve zomershows. De metaldag (6 augustus) wordt uitgebreid met ondermeer 20-jarig prijsbeest Apocalyptica performing Metallica by four cellos en nieuwe helden The Amity Affliction. En aan de dag van The Offspring (woensdag 9 augustus) worden ondermeer Less Than Jake, Sublime With Rome en Slaves toegevoegd én (in de indoorzaal) Belgische sensaties Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle. Meer namen (waaronder de eerste dj’s en acts voor de Red Bull Elektropedia room) volgen binnenkort.

De voorverkoop voor dinsdag 8 augustus, donderdag 10 augustus en zondag 13 augustus start meteen, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen!

 

Affiche Groezrock compleet!

Nog 1 naam, dat was wat ze beloofd hadden. Deze week werd de laatste naam voor Groezrock 2017 bekend gemaakt. De punkrockband Clowns is de laatste naam die erbij komt.

Hieronder kan je nog eens de affiche zien en voor het geval je nog gene tickets zou hebben, deze zijn nog altijd te koop via http://www.groezrock.be/tickets.

 

Cactusfestival lost nieuwe namen!

Cactusfestival pakt dit jaar onder meer ook uit met twee heel straffe madammen. RÓISÍN MURPHY sluit, in de haar volstrekt eigen stijl, de eerste festivaldag af. De dag erop zorgt nieuwe queen of hiphop COELY ongetwijfeld voor een aangename stijging van de gevoelstemperatuur in het Minnewaterpark. Diezelfde zaterdag ook op de affiche: STEVE WINWOOD, één van de grote iconen van de Britse muziekscene. Op zondag 9 juli wordt het programma aangevuld met de indierockers van LOCAL NATIVES, die voor een exclusief concert naar Cactusfestival komen.

 

Combitickets Werchter uitverkocht!

Nadat al eerder werd gemeld dat de zaterdag en zondag tickets volledig uitverkocht waren, meld de organisatie dat nu ook alle combitickets de deur uit zijn.

Voor de gelukkigen die aan tickets geraakt zijn kan de keuzestress nu echter beginnen.

Rock Werchter heeft zijn timetables online gezet. Welke verscheurende keuzes zal jij moeten maken?

Voor de mensen die hopen om alsnog aan tickets te raken zijn er ook wachtlijsten geopend.

 

#Alcatraz #Groezrock #LokerseFeesten #Cactusfestival #RockWerchter #Rawreport