top of page

Metallica komt in november tweemaal naar ons land!


Metallica trekt op wereldtournee met hun laatste album "Hardwired… To Self-Destruct", dat uitkwam in november. Het Europese luik van die tournee brengt hen in november niet één maar twee keer naar het Sportpaleis. De beloftevolle Noorse metalband Kvelertak verzorgt het voorprogramma.

De laatste passage van Metallica in ons land dateert van Rock Werchter 2014. Metallica stond al zeven keer op de affiche van het festival. Hun laatste Belgische zaalconcert is al acht jaar geleden. In 2009 deden ze het Sportpaleis aan, dit najaar spelen ze met hun WorldWired Tour twee keer in de Antwerpse concertzaal. Net als in 2009 zal het podium in het midden van het Sportpaleis opgesteld staan, zodat de groep zo dicht mogelijk bij zijn fans geraakt.

De ticketverkoop voor beide concerten start op vrijdag 24 maart om 11 uur. Leden van de officiële fanclub kunnen vanaf dinsdag al tickets bestellen. Iedereen die een concertticket koopt via de officiële kanalen, krijgt daarbij een fysiek of digitaal exemplaar van de plaat "Hardwired… To Self-Destruct".

Tickets zijn te koop via livenation.be en proximusgoformusic.be

Bron : VRT


bottom of page