• Pieter Bouckhout

Matt Simons, Niels Destadsbader en Laura Tesoro op Suikerrock!


De Suikerrock zondag zag er al indrukwekkend uit met Zucherro, Status Quo en Soulsister , maar ze hebben er nog wat namen tegenaan gegooid.Matt Simons, Niels Destadsbader en Laura Tesoro

Matt Simons is een Amerikaan die zijn fanbase ontwikkelde, niet in zijn eigen Californië, maar gewoon in Nederland. Met ‘Catch and release' (Deepend remix) stond hij 5 weken op 1 in de Belgische hitlijsten.

Ze zijn beiden host van ‘The band’, de grootse zoektocht in Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe mannelijke popgroep. Dat zijn ze niet zomaar, Niels Destadsbader en Laura Tesoro laten de Suikerrock zondagnamiddag meteen knallen. Twee concerten van twee artiesten die zeer goed weten wat ze aan moeten met een publiek voor hun neus.

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Matt Simons, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli.

#Suikerrock