• PB

Rawreport Week 10 - Nederlandstalig en metalgeweld


Affiche Werchter Boutique bekend!

Headliner Robbie Williams krijgt een pak Vlaams gezelschap.

Deze week maakte de organisatie van Werchter Boutique de rest van zijn affiche bekend. Naast Robbie kan je op zaterdag 8 juli genieten van Emeli Sandé en Erasure, maar ook een pak Nederlandstalig geweld : Niels Destadsbader, Stan van Samang en Marco Borsato.

Tickets voor Werchter Boutique kosten 86 euro.

Rock Zottegem komt met extra festivaldag!

Komt dat even goed uit dachten ze waarschijnlijk bij Rock Zottegem, dat Stan van Samang en Marco Borsato samen in ons land zijn dat weekend. Rock Zottegem gaat door in hetzelfde weekend als Werchter Boutique en kondigde deze week aan, dat je dat weekend een tweede kans krijgt om deze twee heren aan het werk te zien.

Rock Zottegem kent dit jaar een extra festivaldag op 9 juli, met als headliners Stan van Samang en Marco Borsato.

Eerder werden voor Rock Zottegem al namen als Milow, Anouk, Golden Earring en Bazart aangekondigd. Rock Zottegem gaat door op 7,8 en 9 juli aan de Bevergemse Vijvers.

Combitickets kosten 85 euro en dagtickets zijn er vanaf 35 euro.

Graspop dropt 16 nieuwe namen!

Deze week hebben de mannen van Sum 41 de AB plat gespeeld en dat was de mensen van Graspop duidelijk niet ontgaan. Ideaal moment om een pakje nieuwe namen te droppen, waaronder Sum 41. De nieuwe namen zijn The Dillinger Escape Plan, The Raven Age, Coheed and Cambria, Graveyard, Helmet, Melechesh, Nothing More, As It Is, Battlebeast, Black Star Riders, Code Orange, Sepultura en Suicide Silence. Eerder werd al de komst van The Scorpions bekend gemaakt.

Geniet nog na van de wervelende show van Sum 41 in de AB met ons Fotoverslag.

Vijf nieuwe namen voor Alcatraz!

We bleven even in het genre, want dat andere grote metalfeestje van het land heeft ook weer wat nieuwe wamen gedropt. Abbath, Sleep, High On Fire, Wolves In The Throne Room en Denner-Shermann mogen headliners Amon Amarth, Saxon, Iced Earth en Life of Agony vergezellen op de affiche van Alcatraz 2017.

Alcatraz 2017 gaat door in Kortrijk op 11,12 en 13 augustus. Een combiticket voor de driedaagse kost je 127 euro.

Above & Beyond, Dua Lipa, Jain, Kodaline, Savages, Seasick Steve en meer voor Rock Werchter.

Tradities zijn er om in ere te houden. Wat hebben een drukke werkweek en een Rawreport met elkaar gemeen ? Dat ze beide eindigen met nieuwe namen voor Rock Werchter!

Deze week werden 11 bevestigingen genoteerd. Nieuw voor donderdag 29 juni zijn Savages en Declan McKenna. Dua Lipa en Jain worden aan het programma van vrijdag 30 juni toegevoegd. Vijf keer nieuw voor zaterdag 1 juli: Above & Beyond, Seasick Steve, Kodaline, Sohn en Blues Pills. Voor zondag 2 juli zijn Fatima Yamaha en Cage The Elephant bevestigd. Dat brengt de tussenstand nu op 64 namen voor Rock Werchter 2017 en dan hebben we ze nog niet allemaal gehad!

#WerchterBoutique #RockZottegem #RockWerchter #Alcatraz #Rawreport