top of page

Rawreport Week 8 - Suikerrock en Festival aan zee, Pukkelpop en Rock Werchter


Iggy pop krijgt gezelschap op de vrijdag van Suikerrock!

Et voila ! Het hoofdpodium op de eerste Suikerrock dag is helemaal ingevuld!

Vrijdag 28 juli staat vol rock’n roll, te beginnen met twee jonge honden uit Hoogstraten die garagepunk in hun handbagage meezeulen, en die dan op een podium helemaal ongedoseerd lekker loslaten. ‘Salmon Pink’ parkeerde zichzelf in de StuBru playlist en zette makkelijk aan tot veel meer. Equal Idiots bezorgen Suikerrock 2017 een eerste welgemikte uppercut!

Rival Sons tourden vorig jaar met Black Sabbath, op persoonlijke vraag van Ozzy. Met ‘Hollow bones’ hun vierde album, staan ze nog steeds voor lekker straightforward , no nonsense rock’n roll, recht uit de US of A.

Ook helemaal geen onzin op de voorlaatste spot van de vrijdag line-up: Belgische vette, strakke, pretentieloze riffs waar Seasick Steve persoonlijk voor door de knieën wil gaan. Hij is fan, wij ook, en u al helelmaal. The Black Box Revelation sturen uw hersengolven helemaal kronkel en laten u al een klein beetje gaar koken, vooraleer Iggy Pop het podium op komt gestoven.

Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en the godfather of punk Iggy Pop. Wat een vrijdag!

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli.

 

Zondagprogramma Festival aan Zee Volledig!

Eerder hadden we al Natalia op zondag en Het Zesde Metaal, Ertebrekers, Les Truttes, Brihang, Maarten Vancoillie en Westflag op zaterdag.

Daarmee was de affiche al behoorlijk compleet, maart was het nog een raadsel wie er nog allemaal op zondag zou komen. Dat is bij deze bekend gemaakt :

Radio Guga, ZwartWerk, Radio Negra, Discobaar A Moeder en De KetnetBand!

 

Affiche en dagindeling voor pukkelpop is bekend.

Geen grote verrassingen voorlopig dit jaar op pukkelpop. Ze hebben in één klep een heel pak namen bekend gemaakt alsook hun voorlopige dagindeling. Een overzicht zonder poespas? Je vindt het hier!

Donderdag 17 augustus : The xx, Editros, Interpol en Chance The Rapper, PJ Harvey, Sigma, Cypress Hill, Dave Clarke, Moderat, Mac Demarco, The Naked & Famous en Vince Staples.

Vrijdag 18 augustus : Bastille, Elbow, Parov Stelar en The Flaming Lips. Andere mooie namen op vrijdag zijn London Grammer, George Ezra, Boys Noize, Clean Bandit, Mount Kimbie, Mr. Oizo, Oh Wonder, Oliver Heldens en Tove Lo.

Zaterdag 19 augustus : Mumford & Sons, Flume, Bear’s Den en Paul Kalkbrenner het podium. Die dag zakken ook At The Drive In, Bakermat, Band Of Horses, Billy Talent, Rise Against, Migos en Cashmere Cat.

Pukkelop 2017 gaat door van woensdag 16 tot zaterdag 19 augustus 2017 in Kiewit. De ticketverkoop is woensdag gestart en tikets kosten 99(dagticket) of 199(combiticket) euro.

 

Hopla, weer 7 nieuwe namen voor Rock Werchter!

Naar goede gewoonte eindigen we ons Rawreport met nieuwe namen voor Rock Werchter.

Deze week zijn Cigarettes After Sex voor donderdag 29 juni. Birdy zal op vrijdag 30 juni naar Werchter komen. Passenger, Charli XCX en Glass Animals worden aan de line-up van zaterdag 1 juli toegevoegd. Het programma van zondag 2 juli wordt aangevuld met Rag'n'Bone Man en Nothing But Thieves.

 

#Suikerrock #Pukkelpop #RockWerchter #FestivalaanZee #Rawreport

bottom of page