top of page

Rawreport Week 7 - Bazart, Het Zesde Metaal, De geheimen van Best Kept Secret en Rock Werchter


Milow, Bazart, Goose en Bryan Ferry naar Rock Zottegem!

Eerder kondigden ze al namen als Golden Earring en Anouk aan. Nu zijn daar maar liefst 4 stuks bijgekomen! Golden Earring krijgt op zaterdag het gezelschap van Bazart en Goose. Anouk ziet dan weer Milow en Bryan Ferry naast haar plaatsnemen op de affiche van zondag.

Rock Zottegem gaat dit jaar door op 7 en 8 juli.

 

Dranouter komt met nieuwe namen!

Dranouter kwam deze week met een portie nieuwe namen op de proppen. En weer Bazart, deze week zijn ze alomtegenwoordig in festivalland. De nieuwe namen zijn Bazart en Het Zesde Metaal, maar ook Du Bartas, Chantal Acda, Les Poules à Colin, CC Smuggles en DAAU. Eerder werden al namen als Doe Maar en Warhaus aangekondigd.

Ook de ticketverkoop van Dranouter loopt als een trein, de early bird weekendtickets zijn al allemaal de deur uit. Sinds vorige week is de reguliere ticketverkoop ook van start gegaan.

Dranouter gaat door van 4 tot 6 augustus 2017.

 

Best Kept Secret geeft al zijn geheimen prijs!

Best Kept Secret Festival begint meer en meer zijn geheimen prijs te geven. Deze week hebben ze maar eventjes 60 namen op hun affiche geplaatst. Tot zover het "best kept secret" dus.

Even een overzicht van de nieuwe namen : Run The Jewels • Agnes Obel • Aurora • Floating Points (solo live) • George Ezra • James Blake • King Gizzard & The Lizard Wizard • Metronomy • Soulwax • The Boxer Rebellion • Wild Beasts • American Football • Arab Strap • Cass McCombs • Circa Waves • Jenny Hval • Joy Orbison • Junun featuring Shye Ben Tzur & The Rajahstan Express • Kaleo • Real Estate • RY X • Strand of Oaks • The Thurston Moore Group • Thomas Dybdahl • Thundercat • Weval (live) • Whitney • Andy Shauf • Chris Cohen • Cigarettes After Sex • Denis Sulta • Fil Bo Riva • Girl Band • HER • Honeyblood • Joey Purp • Kadhja Bonet • Kaitlyn Aurelia Smith • Kikaguka Moyo • Kim Janssen • Kornél Kovács • Laurel Halo (dj set) • Mannequin Pussy • Marlon Williams • Mitski • Show Me The Body • Sløtface • STUFF. • Sundara Karma • Tall Heights • The Amazons • The Courtneys • The Parrots • The Wytches • Tommy Cash • Vatican Shadow (live) • Yung Internet • Yussef Kamaal • Zeal & Ardor • Toxe

Sinds gisteren zijn de dagtickets voor de vrijdag te koop aan 79€ (excl. servicekosten), de weekendtickets en de dagtickets voor zaterdag en zondag zijn al uitverkocht.

 

Festival aan Zee maakt zijn zaterdagprogramma compleet!

Natalia was de eerste naam die we enkele weken geleden mochten aankondigen voor Festival aan Zee dit jaar. Wie haar op zondag 30 april zal vergezellen is nog even onbekend, maar dat wil niet zeggen dat de organisatoren stil gezeten hebben. Deze maakten ze het volledige zaterdagprogramma bekend.

De namen op zaterdag zijn Het Zesde Metaal, Ertebrekers, Les Truttes, Brihang, Maarten Vancoillie en Westflag!

 

Zeven nieuwe namen voor Rock Werchter!

Eindigen doen we naar goede gewoonte deze week met Rock Werchter. Vrijdag is namelijk nog steeds "nieuwe-namen-voor-Rock-Werchter-dag" en dat was deze week dan ook niet anders.

De nieuwe namen ademen punkrock, hiphop, singer-songwriter, soul, rap en meer geweldigs. Twee keer nieuw voor de openingsdag van het festival, donderdag 29 juni: Xavier Rudd en Whitney. Eén toevoeging voor vrijdag 30 juni: Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - terug wegens vorig jaar oh zo goed. Jimmy Eat World en Machine Gun Kelly komen op zaterdag 1 juli naar Werchter. Tourist LeMC en G-Eazy tenslotte worden op zondag 2 juli in het Festivalpark verwacht.

Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter.

De dagtickets voor 1 en 2 juli zijn al uitverkocht.

 

#RockWerchter #RockZottegem #Bazart #HetZesdeMetaal #BestKeptSecretFestival #FestivalDranouter #Rawreport

bottom of page