• Pieter Bouckhout

Suikerrock maakt nog twee headliners bekend!


We begonnen deze week al met goed nieuws uit Tienen. Bazart werd aangekondigd als headliner op zaterdag. Daar zijn nu nog twee namen bij gekomen.

De mannen van Bazart krijgen op zaterdag gezelschap van Lost Frequencies.

De jonge Brusselaar speelt dit voorjaar in de Lotto Arena zijn eerste arena concert en laat 2017 als een mijlpaal in zijn carriére tussen de keien kloppen. Hij heeft ook al wat op zak trouwens, zijn debuut ‘Are you with me’ van Easton Corbin remixte hij naar ongekende hoogten en dat zette hem meteen wereldwijd op de kaart. Vorig jaar alleen al stond hij op mega festivals als Coachella in de VS, Tomorrowland Brazilië, Lollapalooza in Berlijn, en dat hij hot in eigen land is bewezen o.a. een uitverkochte AB, Rock Werchter en zijn eigen gehoste podium op Tomorrowland.

Op zondag is er ook nog een headliner bijgekomen. Eerder sierden daar al Zucchero en Soulsister de affiche. Nu hebben ze deze affiche nog wat verder ingekleurd met de aankondiging van Status Quo!

Dat ze een legende zijn valt al lang niet meer te ontkennen. Live zijn ze een wereldsensatie en de platen die ze maken zijn gewoon allemaal classics. Ondanks het overlijden van Rick Parfitt hebben ze besloten hun tour nog te verlengen. Degene die dachten dat hun show in de AB de laatste in België was zijn er dus aan voor de moeite, want ze komen dit jaar naar Suikerrock. Maar dat is dan ook wel de allerlaatste keer (voorlopig althans).

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Iggy Pop op vrijdag 28 juli, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli