• Pieter Bouckhout

Bazart headliner voor Suikerrock!


Een beetje last van de maandagblues? Suikerrock blaast deze volledig weg! Nadat ze vorige week hun headliner voor vrijdag 28 juli 2017 hebben aangekondigd, hebben ze vandaag hun headliner voor zaterdag 29 juli bekend gemaakt.

Bazart is headliner op Suikerrock op zaterdag 29 juli 2017!

2016 was het debuut en wonderjaar van Bazart en het ziet ernaar uit dat ze in 2017 op datzelfde elan verder gaan. Nadat ze met gemak een resem MIA's op zak staken en in eind maart de Lotto Arena twee avonden zullen omver blazen, zijn ze deze zomer te zien op de Grote Markt in Tienen.

Tickets voor dit concert zijn meteen te koop en iets zegt ons dat deze snel de deur uit zullen zijn dus bestel hier snel je tickets!

Suikerrock Tienen 2017 gaat door van 28 tot en met 30 juli 2017. Eerder werden al namen als Iggy Pop, Zucchero en Soulsister aangekondigd.

#Suikerrock #Vestrock