top of page

Rawreport Week 5 - Rock werchter en The Offspring, Parkpop en Festival aan Zee!


Nieuwe namen voor Rock Werchter

Ze beginnen een vaste waarde te worden in ons Rawreport de mannen van Rock Werchter.

Naast de traditionele aankondiging op vrijdagmiddag zijn er deze week echter nog twee namen bekend gemaakt.

Het mag dan wel "Rock" Werchter heten, naar goede gewoonte kan er in Werchter ook een stevig potje gedanst worden. The Chainsmokers komen de affiche van donderdag 29 juni vervolledigen. Op die dag stonden o.a. al Imagine Dragons, Arcade Fire en Agnes Obel geprogrammeerd.

Bands die hun mond voorbij praten en affiches verklappen, iets wat we dit jaar al verschillende keren mochten meemaken. Tot nu toe bleef Rock Werchter hiervan gespaard.

Kaleo had echter geen zin om te wachten op de traditionele vrijdagaankondiging en kondigde zelf zijn komst naar de wei van Werchter aan.

Dan was het vrijdagmiddag-moment aangebroken en smeet de organisatie er nog wat nieuwe namen tegenaan : Prophets of Rage, Crystal Fighters, The Kills en Benjamin Clementine.

Hieronder vind je een overzicht van de affiche, tickets zijn te koop via http://www.ticketmaster.be/event/rock-werchter-2017-tickets/17535?zanpid=2262895457531728897

 

The Offspring naar Lokerse feesten!

De organisatie van de Lokerse feesten heeft dit jaar ook duidelijk niet stil gezeten.

Na een metaldag komt er dit jaar ook een punrockdag op de Lokerse Feesten.

Deze staat geprogrammeerd voor woensdag 9 augustus en de eerste headliner van deze dag is The Offspring!

Stay tuned voor meer namen!

 

Parkpop Oostkamp vervolledigt zijn affiche!

Vorige week kon je in ons Rawreport al een hele reeks namen lezen voor Parkpop Oostkamp 2017. Deze week gingen ze op dit zelfde elan verder door elke dag een nieuwe naam aan te kondigen.

Het programma voor zaterdag 19 augustus lijkt compleet. De band Dog Eat Dog wordt de aflsuiter van de avond. Eerder werden al Screamager, Captain Albatross, reEditros, Green Date en Living Theory bekend gemaakt.

Het zondagprogramma begint ook stilaan vorm te krijgen. Beginnen doen ze traditioneel met een programma voor de jongste parkpoppers. Dit jaar gaan ze voor een Crazy Parkpopparty! DJ Wim Rogiers, goochelaar Tom Talloen en de danseressen van Dance Passion uit Ruddervoorde zorgen voor het leukste entertainment voor de jongste muziekliefhebbers. Een uur lang meezingen en dansen op de leukste hits en klassiekers, een interactieve dj set met coole dansers en een gekke presentator, een familie-show waar kids , mama's & papa's samen uit de bol kunnen gaan.

De volgende naam is Bruno, A tribute to Bruno Mars. Als je weet dat Bruno Mars er in no-time in slaagde enkele sportpaleizen te vullen, kan Parkpop Oostkamp geen probleem vormen voor deze Britse tributeband.

Terug naar talent uit eigen land. Pigbag Army, de band rond Pascal Braekman en vernoemd naar de gelijknamige discobar uit de jaren tachtig, is de volgende naam op de affiche.

Pascal Braekman krijgt in Pigag Army het gezelschap van Eline De Muynck, Jan Van Eyken (De Kreuners) en Axl Peleman (zanger, bassist).

PIGBAG staat voor een negentig minuten durende rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90, van De La Soul tot The Red Hot Chili Peppers.

Nog een tributeband, Parkpop staat al jaren garant voor het beter tribute en cover en tribute werk. Zo ook dit jaar met een Britse tribute to Micheal Jackson. Ben Bowman is reeds van kindsbeen geobsedeerd door Michael Jackson. Zo stond z'n verjaardagdsfeestje voor z'n 7 jaar al volledig in het thema van Michael Jackson. Gaandeweg leerde hij de typerende moves en als tiener bleek hij ook nog eens een stem te bezitten waarmee hij z'n grote idool kon evenaren. Toen bleek dat je van een Tribute ook een carrière kon maken was het niet meer dan logisch dat Ben koos voor een leven als full-time MIchael Jackson Tribute. Intussen is Ben uitgegroeid tot een fenomeen in de Britse tributewereld en staat hij garant voor een adembenemende show met naast een charismatische frontman ook een uitstekende band en dansers.

Op de laatste namen moeten we op vraag van de bands nog even wachten, maar wat ons betreft kan het alvast niet snel genoeg augustus zijn!

 

Natalia eerste headliner voor festival aan Zee!

Op zondagavond 30 april prijkt Natalia bovenaan de affiche van Festival Aan Zee! De nachtegaal van de Kempen is de leading lady van de Vlaamse muziek en zal dit voorjaar nog te zien zijn in de nieuwe afleveringen van ‘Liefde voor Muziek’ op VTM, naast o.a. Clouseau, Bart Peeters en Lady Linn. 2016 was al een topjaar voor Natalia met de release van haar album ‘In My Blood’, ook in 2017 gaat ze verder op haar elan en is eveneens terug op post als jurylid in The Voice van Vlaanderen.

Festival aan zee gaat dit jaar door op 29 en 30 april in de Panne.

#RockWerchter #LokerseFeesten #Parkpop #FestivalaanZee #Rawreport

bottom of page