• Pieter B.

Ed Sheeran komt naar België!


Ed Sheeran heeft het nieuwe jaar meteen goed ingezet. Met niet één, maar twéé splinternieuwe singles. ‘Castle On The Hill’ en ‘Shape Of You’ markeren de langverwachte comeback van de megaster en veelvoudig Grammy- en BRIT Award-winnaar, een moderne troubadour.

“Hello 2017!”, aldus Ed Sheeran, “Ik heb hard gewerkt aan nieuw materiaal en hoop dat jullie er even enthousiast over zijn als ikzelf. Ik heb echt twee verschillende kanten van mijn muziek willen tonen. Ik ben over beide kanten even gepassioneerd en wist dan ook meteen dat ik twee nummers op hetzelfde moment wilde uitbrengen. Ik ben ongelooflijk blij om terug te zijn.”

Hoewel de singer-songwriter van wereldhits als ‘Thinking Out Loud’, ‘Photograph’, ‘Don’t’, ‘Sing’ en ‘I See Fire’ gedurende een jaar uit de spotlight verdween, was hij achter de schermen betrokken bij enkele van 2016’s grootste hits. Zo schreef hij o.a. ‘Cold Water’ voor Major Lazer en ‘Love Yourself’ voor Justin Bieber. Dit jaar keert Ed Sheeran terug naar de voorgrond. Met een nieuw album ‘÷’ (lees ‘Divide’), dat op 3 maart verschijnt, en een bijhorende tournee! Woensdag 5 april houdt hij halt in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 60 en 85 euro.

Bron en kaarten : www.sportpaleis.be