top of page

Rawreport Week 3 - Festivalnieuws overload


Soulsister komt Zucchero vergezellen op zondag in Tienen!

Het was geleden van de eerste editie van Suikerrock, in 1987 dat ze nog eens op Suikerrock stonden. Na hun geslaagde verjaardagstour van vorig jaar, komt Soulsister dit jaar naar de 31ste editie van Suikerrock. Bereid je al maar voor om mee te brullen met hits als 'Like a Mountain', 'The way to your heart' en 'It takes two '. De Tiense grote markt maakt zich alvast op voor een topeditie nadat eerder ook Zucchero bevestigd werd!

 

Pixies naar Lokerse Feesten!

Na het nederlands geweld van Anouk en Doe Maar, heeft de organisatie van de Lokerse feesten een nieuwe klinkende naam anagekondigd. Pixies speelt op vrijdag 4 augustus op de Lokerse Feesten!

Dé indie cultband van eind jaren 80 en begin jaren 90 beleeft een ijzersterke comeback, met een alom geprezen nieuw album ‘Head Carrier’ en recente triomfantelijke passages op Rock Werchter, Dour en in de Lotto Arena. ‘Where Is My Mind?’, ‘Debaser’, ‘Monkey Gone To Heaven’, ‘Here Comes Your Man’, ‘Velouria’, ‘Bone Machine’, ‘Alec Eiffel’, ‘Gouge Away’, het blijven ook na 20 jaar geniale indie classics.

Met deze aankondiging start ook de ticketverkoop voor deze 43e editie. Tickets zijn er vanaf 48 euro.

www.lokersefeesten.be

 

Lollapalooza verhuist naar Parijs met een mooie affiche!

Na twee geslaagde edities in Berlijn, verhuist Lollapalooza deze zomer naar Parijs.

Het belooft alvast een topeditie te worden, want er werden meteen een pak klinkende namen aangekondigd. Toppers als Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, Editors en The Weeknd zullen er zeker bij zijn. Maar ook Lana del Rey, Pixies, Alt-J, London Grammar, Martin Solveig, Liam Gallagher, Oscar And The Wolf, Yellow Claw, Crystal Fighters en nog vele anderen.

Als dat niet al genoeg redenen zijn om deze zomer eens naar Parijs af te zakken, dan weten wij het ook niet meer.

Het festival vindt plaats in de Hippodrome de Longchamps op 22 en 23 juli 2017. Tickets zijn beschibaar vanaf deze week en koesten 79€ voor een dagticket of 149€ voor een combiticket.

 

Wie wil jij zien spelen op Pukkelpop 2017?

Pukkelpop laat zijn fans en bezoekers dit jaar hun wensen doorgeven. Op de site kan je vanaf deze week je wishlist doorgeven met bands die je dit jaar graag in Kiewit aan het werk zou zien.

Voor alle 5.000 eerste wishlists heeft pukkelpop een sticker en exclusieve sleutelhanger voorzien en bovendien wordt er uit alle inzendingen nog een winaar geloot. Deze wint een Pukkelpop VIP Package met o.a. 2 VIP combitickets en een persoonlijke backstage tour.

Geef hier je wishlist door en maak kans op deze prijzen!

Pukkelpop gaat dit jaar door van 16 tot 19 augustus 2017.

 

Vijf nieuwe namen voor Rock Werchter!

De bevestigingen voor Rock Werchter 2017 komen in vlot tempo binnen. Sinds vrijdag kunnen er vijf mooie namen aan de affiche worden toegevoegd: Lorde, James Blake, The Lumineers, Dropkick Murphys en Future Islands. De teller staat nu op 15. Er volgen snel meer namen.

Reeds bevestigd voor Rock Werchter 2017:

Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, Imagine Dragons, Lorde

Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Future Islands

Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182

Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Dropkick Murphys, The Lumineers

 

#Suikerrock #Soulsister #LokerseFeesten #Lollapalooza #Pukkelpop #RockWerchter #Rawreport

bottom of page