Rawreport Week 2 - Parkcity Live, Alcatraz, Graspop


Parkcity Live Heerlen lost eerste namen!

Voor nieuwjaar kregen we al te horen dat we deze week de eerste 6 headliners voor dit festival mochten verwachten. Via een poll op facebook kon je dan raden wie 1 van de headliners zou zijn en de winnaar won 2 weekendtickets.

Belofte maakt schuld en deze week werden dan ook met grote trom de eerste namen aangekondigd : La Pegatina, Broederliefde, Golden Earring, Douwe Bob, Flogging Molly, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon, De Staat en Blaudzun.

Op die manier pakt parkcity dit jaar toch weer uit met een zeer mooie affiche. De voorverkoop van de tickets start vandaag om 10u via Parkcitylive.nl

Parkcity Live gaat door op 8 en 9 juli 2017 in het centrum van Heerlen. Tickets kosten 55€ (weekend early bird ticket, excl. fee).

Alcatraz zit weer met een lek!

Vorige week kon je nog lezen bij ons dat Amon Amarth de eerste namen voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival Kortrijk had gelekt. Even later zag de organisatie zich dan ook genoodzaakt om deze te bevestigen. Het lijkt erop dat een ge

lijkaardige situatie zich opnieuw heeft voorgedaan.

Paradise Lost bevestigde deze weke zijn komt naar Alcatraz maar lekte daarbij ook ongewild 5 andere namen : Life Of Agony, Testament, Saxon en Obituary.

Verwacht wordt dat de organisatie nu opnieuw de namen zal bevestigen.

Alcatraz gaat dit jaar voor de 10e maal door, op 11, 12 en 13 augustus 2017 op de Lange Munte in Kortrijk. Tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.

Sabaton komt naar Graspop!

Vorig weekend imponeerde Sabaton met zijn wervelende show in de Lotto Arena, maar naast stevige songs en gitaargeweld hadden zo ook nog goed nieuws mee. Ze wisten te vertellen dat ze dit jaar ook naar Graspop zullen afzakken in juni.

Ondertussen heeft Graspop ook de dagindelingen bekend gemaakt voor de reeds aangekondigde namen :

- Vrijdag 16 juni spelen o.a. Rammstein, Europe en Epica.

- Zaterdag 17 juni spelen o.a. Deep Purple, Alter Bridge en Avatar.

- Zondag 18 juni spelen o.a. Evanescence, Airbourne en Steel Panther.

Het volledige programma vind je hier.

#ParkcityLive #Alcatraz #Graspop #Rawreport