• PB

Rawreport Week 45 - Festivalnieuws


Het Rawreport van deze week wordt gedomineerd door festivalnieuws, enkele festivals hebben weer wat namen gelost voor hun affiches, tijd voor een overzicht!

Festivalnieuws

  • Rock Werchter : Deze week werd een nieuwe headliner gelost voor Rock Werchter 2017, op zaterdag 1 juli 2017 mag Linkin Park de weide gaan plat spelen. Na hun geslaagde passage vorig jaar op Pukkelpop kan dit alleen maar veelbelovend zijn voor deze zomer.

  • Pinkpop Festival heeft na Rock werchter bevestigd dat ook System Of A Down hun tweede headliner zal zijn. Twee kansen dus deze zomer om System Of A Down aan het werk te zien, goed nieuws voor de fans!

  • Arcade Fire wordt de tweede headliner voor Best Kept Secret Festival 2017.

  • Dit jaar wordt er na de mislukking van vorig jaar, opnieuw een editie van Werchter Boutique georganiseerd, niemand minder dan Robbie Williams mag op zaterdag 8 juli optreden. Robbie komt met zijn ‘The Heavy Entertainment Tour 2017’ naar de festivalweide van Werchter en Erasure komt met hem mee als special guest.

Kanshebbers voor Werchter

De affiche van Rock Werchter begint meer en meer vorm te krijgen maar natuurlijk draait ook de geruchtenmolen voor andere namen op volle toeren. Een overzicht van de kanshebbers:

  • Green Day: Deze Californische Rockband werd reeds aangekondigd voor Pinkpop Festival alsook voor Download Festival in Frankrijk, de kans is dus zeer groot dat ze na hun concert in Vorst Nationaal in Februari , deze zomer nogmaals naar ons land afzakken.

  • Foo Fighters : Nadat ze vorige keer er niet zijn geraakt door het gebroken been van frontman Dave Grohl, wordt de kans groot dat ze deze zomer wel komen. Een weekje na Rock Werchter spelen ze namelijk op NOS Alive in Portugal. Ondertussen werden ze ook al bevestigd voor Open'er Festival in Polen op 29 juni. Een passage in Werchter zou dus perfect in hun agenda kunnen passen!

  • Een paar dagen voor Rock Werchter komt Blink 182 naar de Ahoy in Rotterdam, als ze al zo dicht zijn, waarom zouden ze dan niet eens op de weide van Werchter langskomen?

  • Bastille : Deze naam werd al bevestigd voor verschillende Duitse festivals als Rock Am Ring en Rock Im Park begin juni dus wie weet komen ze deze zomer nog wel eens naar ons land ook ?

De ticketverkoop voor Rock Werchter start volgende week zaterdag om 10u.

Wie ontbreekt er volgens jou nog in dit lijstje ? Of welke band zou je absoluut nog op de affiche van Rock Werchter willen dit jaar? Laat het ons weten in de comments op onze facebookpagina!