• Pieter Bouckhout

Rawreport week 43 - RadioHead en Parkway Drive


In deze nieuwe weekrubriek, geven we je telkens in het weekend een update van het concert en festivalnieuws van deze week. Alles wat je deze week niet mocht missen, verzameld op één plaats, handig toch?

 

Radiohead en Parkway Drive - Headliners of the week

Deze week kon je er niet naast kijken, heel wat festivals hebben hun eerste headliners aangekondigd, een kort overzicht :

  • Groezrock : Nadat ze eerder deze week al Deftones aangekodigd hadden als headliner voor zaterdag 29 april 2017, werd daar eind deze week nog Parkway Drive aan toegevoegd. Parkway Drive speelt op zondat 30 april 2017. Tickets voor Groezrock 2017 zijn vanaf nu te koop via http://www.groezrock.be/en/tickets

  • Paaspop : Over de grens werd deze week ook de eerste grote naam voor Paaspop aangekodigd : Parkway Drive. In onderstaande video mochten ze dit zelf aankondigen. Paaspop gaat dit jaar door van 14 tot 16 april 2017 in De Molenheide te Schijndel (zo'n 10 km onder Den Bosch), Nederland.

  • Best Kept Secret Festival : We blijven even over de grens, want na Paaspop heeft een ander groot festival in Nederland zijn eerste grote naam aangekondigd. Niemand minder dan Radiohead zal dit festival afsluiten op 18 juni 2017. Best Kept Secret Festival gaat door van 16 tot 18 juni 2017 in Hilvarenbeek, Nederland. Tickets zijn te koop vanaf 19 november 2016, 10u. Wees er snel bij want zoals steeds zijn er maar 25.000 tickets verkrijgbaar!

  • Rock Werchter : Het zat er al een tijdje aan te komen, maar gisteren werden we uit ons lijden verlost. Radiohead werd gelost als eerste naam voor Rock Werchter 2017. Tickets voor dit festival zijn te koop vanaf 19 november 2017.

  • Mainsquare Festival 2017 : Ten slotte kijken we ook even over de Franse grens. Nadat ze eerder System of a Down al aangekondigd hadden komt daar nu ook nog eens Radiohead bij. Mainsquare festival gaat dit jaar door van 30 juni tot en met 2 juli 2017 in Arras, Frankrijk.

 

#RockWerchter #Paaspop #BestKeptSecretFestival #MainsquareFestival #Groezrock #ParkwayDrive #Radiohead #Rawreport