top of page

Line-Up ParkCity Live compleet!


Met de toevoeging van de XXL versie van de Spaanse drum- en skaband La GRAN Pegatinaaan de line-up, is het programma van de 6de editie van ParkCity Live compleet. Het festival dat half januari in de verkoop ging, was binnen 10 dagen geheel uitverkocht, nadat slechts 5 namen bekend waren gemaakt. Daarmee vestigden ze een nieuw eigen verkooprecord.

ParkCity Live 2016 maakt haar opwachting voor de volgende acts op mainstage: Kensington, UB40, Blof, Dotan, La GRAN Pegatina, Jett Rebel, Racoon, Typhoon, Kovacs, Lucas Hamming, Indian Askin, 77 Bombay Street, een exclusieve gezamenlijke show van Mr. Polska, Lil’Kleine en Ronnie Flex en de winnaar van de bandwedstrijd ‘We Aar Bek’.

In totaal kent ParkCity Live dit jaar 4 area’s, waarvan ééntje voorzien is met koptelefoons. Naast de Mainstage is er een Dance Area, met zo’n 21 dj’s over 2 dagen, Lex’ Cultuurstage met diversiteit aan acts en bands en de COMPLEX Stage, vernoemt naar de nieuwe Zuid-Limburgse underground dance- en popclub in Maastricht met een 8 tal dj’s.

Met de Food Avenue Area heeft ParkCity Live ook haar eigen foodtruck-festival op het terrein. Binnenkort wordt ook hier de volledige line up van bekend gemaakt, waarbij er een selectie is gemaakt van de beste trucks van de regio en Nederland.

In 2016 is ParkCity Live in het weekend van 16 en 17 juli.

De complete line-up is te vinden op hun website:

www.parkcitylive.nl

Bron : Parkcity.nl

#ParkcityLive #Heerlen

bottom of page