top of page

Parkpop Oostkamp maakt zijn affiche bekend!


Enkele weken geleden kon je via de facebookpagina van Parkpop Oostkamp elke dag een nieuwe naam ontdekken. Ondertussen is het programma bijna compleet. Tijd voor een overzicht.

Parkpop gaat dit jaar door van 19 tot 21 augustus in het Beukenpark te Oostkamp. Net zoals vorig jaar wordt de driedaagse op vrijdagavond ingezet met de parkpopkwis, op zaterdag volgt een tribute festival om op zondag te eindigen met het Parkpop festival.

Op zaterdag kan je volgende namen aan het werk zien : Flink 182, Really Hot Chili Peppers, Musest en Bulls on Parade. Stuk voor stuk klinkende namen uit de tributewereld.

Een laatste naam voor deze festivaldag wordt in de loop van volgende maand bekend gemaakt.

Op zondag wordt er traditioneel eerst gedacht aan het jongere publiek, waarvoor ze dit jaar opnieuw rekenen op Boembox en Laura Tesoro. Na een geslaagde passage vorig jaar heeft de organisatie beslist beide artiesten dit jaar opnieuw vast te leggen. Vorig jaar stond Laura nog op het podium met Level Six, maar gezien ze dit jaar solo naar Eurosong gaat voor ons land, mag ze dit op parkpop nog eens overdoen.

Het Vlaamse intermezzo wordt dit jaar verzorgd door Yevgueni en nadien komen ook nog Coldplace en Daan aan bod. De avond wordt afgesloten door het DJ-duo Laston & Geo.

Dit volledig gratis festival gaat door van 19 tot 21 augustus in Oostkamp.

Wij zullen er zeker zijn, jullie ook ?!


bottom of page