top of page

3 Nieuwe namen voor Alcatraz


Het nieuwe jaar start goed met drie nieuwe bevestigingen voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival.

Eerder wisten we al zelf Whitesnake aan te kondigen door hun zelfbevestiging op hun officiële website, vandaag legt de organisatie van het festival dit ook vast. Verder komen Triptykon en Candlemass erbij op de affiche.

David Coverdale van Whitesnake zegt het volgende erover: "We are truly excited & looking forward to playing at ALCATRAZ FESTIVAL in 2016 on what will be our 'Greatest Hits World Tour' & most likely my personal 'Farewell to Arena Rock' after over 40 years of writing & performing rock music. I am honored to have toured this incredible world we share for over 40 years, celebrating & enjoying unforgettable moments with millions of people...All of whom have shared this amazing journey with me...I truly love the shared experience & simply love my job & always will...Over 4 Decades Of FUN...Thank YOU!!"

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival gaat door op 13 en 14 augustus, combitickets kosten 115 euro.

#Alcatraz

bottom of page